Yritys

Rakennusliike Nurmi on paikallinen yritys ja kolmannen sukupolven moderni rakennusliike, jonka missiona on rakentaa avaimet käteen toteutuksena asuin- ja toimitilakäyttöön suunniteltuja kiinteistöjä – rakennamme aina kuin rakentaisimme itsellemme.

Yrityksen historia

Rakentamista Paavo Nurmen jalanjäljissä

Rakennusliike Nurmen juuret juontavat peräti 1920-luvulle, kun ansioituneena urheilijana sekä yhdeksän kultamitalin juoksijana tunnettu Paavo Nurmi loi uraa liikemiehenä ja rakentajana. Useimmat Nurmen rakennuttamista taloista sijaitsevat Lauttasaaressa, mutta kaikkiaan hän rakennutti kolmen vuosikymmenen aikana Helsinkiin 30 kerrostaloa ja Espooseen kaksi. Ensimmäinen taloista valmistui vuonna 1935 Töölöntorille ja viimeinen Oulunkylään vuonna 1965.

Linnankoskenkatu, Helsinki

Rakentamispalvelut vuosikymmenten kokemuksen pohjalta

Toiminnan kulmakivinä laatu, ammattitaito sekä vastuullisuus

Rakennusliike Nurmen taustalla toimii turkulainen perheyritys Nurmi-Yhtiöt -konserni. Yrityksemme johdossa toimivat henkilöt omaavat vuosikymmenten kokemuksen rakentamisesta sekä kiinteistökehityksestä. Karttunut tietotaito näkyy kaikessa toiminnassamme; rakennusten laadukkaassa suunnittelussa sekä rakentamistavoissa – huomioimme talojen energiatehokkuuden, käyttökustannusten hallinnoinnin sekä pitkäikäisen elinkaaren.

Vastuullisuus on meille tinkimätön arvo. Olemme rakennusalalla luotettava toimija ja reilu kumppani. Meille on tärkeää, että rakentamamme kohteet palvelevat käyttäjäänsä pitkään, niiden suunnittelussa on huomioitu kiinteistönhoidolliset asiat sekä muuntojoustavuus tulevaisuuden tarpeita ajatellen.

Työyhteisö

Työntekijät ovat yrityksemme tärkein voimavara

Avoimen ja mukavan työkulttuurin ylläpitäminen on meille tärkeää. Asioista sopimiseen ja keskusteluun on matala kynnys, kuuntelemme työntekijöitämme sekä pysymme tukena mahdollisesti muuttuvissa elämäntilanteissa. 

Työntekijämme on kattavasti vakuutettu sekä viikoittain henkilöstölle on järjestetty vapaaehtoinen personal trainer -ryhmäohjaus. Usein perjantaisin toimistolla tuoksuu pulla ja tuore kahvi.

Oletko etsimässä työpaikkaa?

Mitä olemme

Joustava
Ammattitaitoinen
Luotettava

Mitä lupaamme

Energiatehokkuus
Muuntojoustavuus
Pitkä elinkaari

Mitä vaalimme

Laatu
Vastuullisuus
Työhyvinvointi