Tehtaanpihan Woima

Tehtaanpihan Woima on Turku Asunnot Oy:lle rakennettu asuntokohde Turun keskustassa. Kerrostalo pitää sisällään 63 asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Tilaaja

Turku Asunnot Oy
verkkosivut »

Kohde

Kerrostalo
56 asuntoa

Sijainti

Turku
VI kaupunginosa

Valmistumisvuosi

Muuttovalmis kesäkuu
2023

Asuntorakentaminen

Tehtaanpihan Woima

Tehtaanpihan Woima on Turku Asunnot Oy:lle rakennettu asuntokohde Turun keskustassa. Kerrostalo pitää sisällään 63 asuntoa yksiöistä kolmioihin.

Asuntoja Woimasta löytyy 63, joista huonejaolla yksiöistä kolmioihin 25,5 m2:stä 69 m2:n väliltä. Autojen pysäköinti on viety talon pihakannen alle, jättäen pihapiirin viihtyisäksi vapaa-ajan viettoon. Kaikista asunnoista löytyy joko pihapatio tai lasitettu parveke. Talon lämmitysmuotona toimii maalämpö, joka tuottaa myös viilennystä asuntoihin kesäkaudella.

Asunnot

All Black

Tehtaanpihan Woiman asuntojen sisustussuunnittelusta on vastannut Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti.

Asunnoissa on käytetty kerroksittain kahta erilaista sisutustyyliä, joista All Black on parittomien kerrosten asuntojen tyyli. All Black -asunnoissa on mattamusta keittiö, mustat kodinkoneet ja tummanharmaat kylpyhuoneen kalusteet ja suurlaatat. Materiaalivalinnoissa on korostettu tyylikkyyttä ja aikaa kestäviä valintoja.

Asunnot

Hiekka

Hiekka-sisustustyylin asunnoissa keittiöissä ja kylpyhuoneissa on käytetty vaaleita kiintokalusteita ja kylpyhuoneen laatat ovat All Black -asunnoista poiketen vaaleampaa harmaata. Kaikissa asunnoissa lattiamateriaali on vinyylilankkua. Säilytysratkaisuiksi asuntojen eteisiin asennettiin peililiukuovikomerot ja makuuhuoneista löytyy lisäkaapistot. Keittiöissä on Boschin integroidut kodinkoneet ja kaikista asunnoista varusteluna löytyy astianpesukone, mikroaaltouuni sekä induktioliesi. Keittiön työtasot ovat 12 mm kompaktilaminaattitasoja ja altaat tasoon upotettuja komposiittialtailta.

Kuvagalleria