Rakentamispalvelut

Rakennusliikkeemme rakentaa laadukkaita asuin- ja toimitilakäyttöön suunniteltuja rakennuksia. Toimintamme ydintä ohjaa elinkaariajattelu, jolloin lopputulos on energiatehokas, laadukas ja pitkäikäinen. Rakentamispalvelut meillä kattaa asuntorakentamisen KVR-rakentamisen sekä toimitilarakentamisen.

Asuntorakentaminen

Rakennamme asuntoja kotikäyttöön

Onnistuneen lopputuloksen takaa sujuva yhteistyö toimeksiantajan ja rakentajan välillä. Takaamme projekteille avoimen ilmapiirin, läpinäkyvät kustannukset sekä asianmukaisen raportoinnin, jotta asiakas pysyy aina tilanteen tasalla, mitä työmaalla tapahtuu.

Tiimimme vuosikymmenten kokemus rakentamisesta näkyy päivittäisissä toimissamme elinkaariajatteluna; huomioimme rakennusten energiatehokkuuden, muuntuvuuden eri käyttötarkoituksiin sekä ylläpitokustannusten hallittavuuden, esimerkiksi kiinteistönhoidon osalta. Meille on tärkeää, että pohjaratkaisut ovat käytännölliset elämiseen, eikä turhia hukkaneliöitä tule.

KVR-projektit / kokonaisvastuuRakentaminen

Suunnittelemme, ohjaamme ja rakennamme

Istu alas ja nojaa taaksepäin. Nappaamme ideastasi kiinni ja teemme suunnitelmat sen pohjalta. KVR-urakka on tilaajalle vaivaton tapa rakentaa. Huolehdimme hankkeen kaikista vaiheista, suunnittelusta, projektin kokonaiskoordinoinnista sekä työnohjauksesta. Aina ensimmäisestä piirustuspöydän viivasta avainten luovutukseen asti.

KVR-urakka vapauttaa sinun resursseja, kun yksittäisten palapelin palojen pyöritys jää meille.

Toimitilarakentaminen

Rakennamme yritystoimintaasi edistävät toimitilat

Rakennamme tarpeidesi mukaiset, eri kokoiset toimitilat avaimet käteen -periaatteella. Toimitilarakentaminen on mahdollisuuksien luomista yrityksille, sillä parhaimmillaan oikeanlaiset tilat edistävät ja pahimmillaan jarruttavat liiketoiminnan menestymistä.

Taustallamme on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen vuokraus- ja hallinnointitoiminnasta, ja siksi omaammekin erinomaisen tietotaidon toimitilapuolen haasteista ja mahdollisuuksista.

Kiinnostuitko?