Työmaakäynnillä: näin edistyy asuintalo Tehtaanpihan Wauhti

Tehtaanpihan Wauhti edistyy aikataulussa ja alemmissa kerroksissa on jo päästy kalusteasennuksissa hyvään vauhtiin. Talon kerroksissa tullaan näkemään kahta eri sisustustyyliä.

Helsinginkadun varrelle Turkuun rakentuva, Tehtaanpihan Woiman sisartalon Tehtaanpihan Wauhdin harjannostajaisten yhteydessä oli mahdollista osallistua työmaakierrokselle, jossa niin taloushallinnon kuin markkinoinni henkilöitä pääsi kurkistamaan alempiin kerroksiin. Kalusteasennukset ovat lähteneet hyvin käyntiin ja työt etenevät aikataulussa. Arviolta tammikuun puolessa välissä kaikki yhdeksän kerrosta olisivat niiden osalta valmiit.

Wauhdin kerroksissa tulee olemaan Woiman tapaan kahta eri sisustustyyliä, joiden suunnittelijana on toiminut jälleen Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti. Valkoisen teeman asunnoissa on kokovalkoiset keittiön kalusteet, allas ja työtaso ovat mustia. Musta-valkoisen teeman asunnoissa keittiön kaapit ovat mustat ja puolestaan taso valkoinen. Allas on tässäkin tyylissä musta. Kaikkiin asuntoihin tulevat laadukkaat täysmustat Boschin kodinkoneet. Kunhan työt vielä hieman edistyvät, saamme lisää maistiaisia kuvien muodossa!

Kohteen arvioitu valmistuminen on huhtikuu 2024.